Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raul Babi, elev al Școlii Gimnaziale 37 din Constanța uimește cu performanțele sale greu de egalat

ro

29 Dec, 2023 15:08 1577 Marime text
Foto: Facebook/Raul BabiRaul Babi, elev al Școlii Gimnaziale 37 din Constanța, împlinește în ianuarie 15 ani și uimește zi de zi cu performanțele sale greu de egalat. Potrivit adevarul.ro, a obținut titluri nobiliare, este membru al mai multor societăți de elită și are o pasiune incredibilă pentru limbile străine

Raul provine dintr-o familie obișnuită, cu posibilități financiare medii: mama sa, deși are studii superioare, este secretară la Universitatea “Ovidius” din Constanța, iar tatăl este inginer. Părinții și-au dat seama încă de când era mic că au fericirea de a avea un copil supradotat.

„Cred că primul indiciu dintr-o serie de astfel de momente a fost dezvoltarea abilității de a vorbi la o vârstă extrem de fragedă. La doar 11 luni, Raul mă uimea deja cu o vorbire fluentă, folosind un limbaj complet creat de el, cu cuvinte inventate pentru fiecare aspect al propriului său univers și cu o sintaxă interesantă. Consider că această expresie timpurie a ingeniozității sale a reprezentat, de fapt, primă dovadă a talentului său pentru învățarea limbilor străine", a declarat pentru „Adevărul" Romica Babi, mama lui Raul.

Articolul integral poate fi citit pe adevarul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii