Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA SA Apă cu presiune scăzută în mai multe zone din municipiul Constanța și în orașul Năvodari. Stadiul lucrărilor (GALERIE FOTO)

ro

26 Jan, 2022 19:34 2058 Marime text


În urma decopertării zonei unde a apărut avaria pe aducțiunea de 1200 mm, s-a constatat necesitatea înlocuirii unui tronson. Lucrările sunt îngreunate de adâncimea la care este pozată conducta, la aproximativ 4 m, dar și de faptul că pământul în zonă este plin de apă din cauza infiltrațiilor, informează RAJA S.A.

La fața locului sunt șapte echipe de intervenție dotate cu toate utilajele necesare (vidanje, motopompe de mare putere, săpătoare, macara etc.), care fac tot ce este omenește posibil pentru finalizarea reparațiilor într-un timp cât mai scurt.

Având în vedere consumul mărit de apă din ultimele ore, pentru a asigura un minim necesar de apă pentru ziua de mâine – 27 ianuarie 2022, începând din această seară, de la ora 22:00 și până mâine dimineață la ora 06:00, se va opri pomparea către Năvodari și Cumpăna.

Potrivit sursei citate, abonații din cele două localități nu vor avea apă potabilă la robinete, în intervalul mai sus menționat, iar în cursul zilei de mâine, furnizarea apei se va relua către aceștia la presiuni reduse.



Constănțenii din zonele Palas și Zona industrială Oierie Palas, Cartierele Brătianu și Medeea, Zona industrială, Cartierul și Zona industrială CET, Cartierele Viile Noi și Sere, Cartierele Km 4, Km 4-5, Km 5 și Veterani, Zona comercială Constanța Sud, Cartierul Faleză Sud, Zonele industriale Caraiman și Oil Terminal, Cartierele Far, Abator, Gară, Icil, Casa de Cultură, Inel I, Inel II, Coiciu și Compozitori, Zonele Baba Novac și Halta Traian, precum și cei Zona Comercială Vest, până la remedierea avariei, vor avea debit redus la robinet. 

Sursa foto: RAJA SA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii