Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Mai multe zone din municipiu au rămas fără apă din cauza vremii. Iată zonele vizate

ro

18 Nov, 2023 15:48 928 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
  • Astăzi, 18 noiembrie 2023, în jurul orei 14.45, la Stația de Pompare si Tratare Palas s-a înregistrat o cădere totală de tensiune, motiv pentru care pompele de la nivelul stației nu au mai putut funcționa. 

Județul Constanța se află sub cod portocaliu conform atenționării emise de Administrația Națională de Meteorologie, unde fenomenele vizate sunt intensificări susținute ale vântului cu rafale de peste 85 - 90 km/h și cantități însemnate de precipitații care vor depăși 40...60 l/mp. Astăzi, 18 noiembrie 2023, în jurul orei 14.45, la Stația de Pompare si Tratare Palas s-a înregistrat o cădere totală de tensiune, motiv pentru care pompele de la nivelul stației nu au mai putut funcționa. Până la remedierea situației de natură electrică sunt afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone: CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Industrială, Brătianu, Km 4-5, Km 5, Poarta 6, Abator, Gară, Casa de Cultură, Compozitori, Coiciu, Inel I, Inel II, 1 Mai și Depozite - Halta Traian, transmite un comunicat din partea RAJA SA.

Pentru remedierea situației, echipele RAJA de permanență din cadrul stației fac toate manevrele necesare pentru repornirea pompelor în condiții de siguranță, însă intervențiile lor sunt condiționate de stabilizarea alimentării cu energie. Având în vedere zona mare deservită, și implicit lungimea și diametrul rețelei, pentru ca sistemul să intre în presiune și toți abonații să aibă din nou apă la presiuni normale, este nevoie de o perioadă de aproximativ 2 - 3 ore.

„Asigurăm toți abonații afectați că lucrătorii RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea continuității serviciului de alimentare cu apă la parametrii optimi, atâta timp cât nu vor mai exista fluctuații în alimentarea cu energie a stației”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
RAJA Constanța: Zona centrală din Cernavodă a rămas fără apă! Iată consumatorii afectați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii