Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Zona centrală din Cernavodă a rămas fără apă! Iată consumatorii afectați

ro

17 Nov, 2023 18:33 906 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
  • Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 17 noiembrie 2023, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Cuza Vodă, din orașul Cernavodă, a fost necesară sistarea furnizării apei potabile în zona centrală a localității, în vederea executării lucrărilor de intervenție.

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 17 noiembrie 2023, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Cuza Vodă, din orașul Cernavodă, a fost necesară sistarea furnizării apei potabile în zona centrală a localității, în vederea executării lucrărilor de intervenție, transmite un comunicat din partea RAJA SA.

Astfel, în intervalul orar 15.00 - 23.00, sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Unirii, Cuza Vodă, V. Alecsandri, N. Bălcescu, Mircea cel Bătrân, Crișan, C. D. Gherea, precum și cei de pe străzile adiacente.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în Eforie Sud!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii