Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Iată când începe cea de-a V-a ediție a Forumului Water Loss Balkans

ro

29 Aug, 2023 14:08 762 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: pexels.com
  • Deschiderea oficială a celei de-a V-a ediții a Forumului WATER LOSS BALKANS, care se va desfășura la Pavilionul Expozițional Constanța, va avea loc în perioada 31 august - 1 septembrie 2023.
 
Deschiderea oficială a celei de-a V-a ediții a Forumului WATER LOSS BALKANS, care se va desfășura la Pavilionul Expozițional Constanța, va avea loc în perioada 31 august - 1 septembrie 2023, transmite un comunicat din partea RAJA SA.
 
Evenimentul este organizat de Asociația Română a Apei în parteneriat cu RAJA SA Constanța și Turkish Society for Infrastructure and Trenchless Technologies.
 
Ediția din acest an a forumului internațional va reuni profesioniști din domeniul apei, reprezentanți ai autorităților centrale și locale, consultanți, antreprenori, dar și reprezentanți ai mediului academic interesați de îmbunătățirea performanțelor tehnice și manageriale ale sectorului. Acest eveniment va oferi oportunitatea unui dialog constructiv privind modalități eficiente de gestionare a serviciilor de alimentare cu apă și de reducere a pierderilor de apă din rețelele de transport și distribuție.

Punctul central al manifestării îl reprezintă Conferința Tehnico-Științifică Internațională cu tema „Reducerea pierderilor de apă - „obligație” sau sursă de venituri”, care va cuprinde și atelierul de lucru „Soluții IT relevante și rețele inteligente de apă”. În cadrul conferinței vor fi susținute 21 de expuneri de către participanți din Franța, Israel, Portugalia, Republica Cehă, Republica Moldova, Spania, Turcia, Țările De Jos (Olanda), Ungaria și România.
 
Totodată, se va organiza și o expoziție de specialitate care va oferi participanților ocazia de a se familiariza cu cele mai recente inovații și soluții în domeniul managementului pierderilor de apă, a încheiat sursa citată.


Citește și:
LIVE TEXT: Forum dedicat securității la Marea Neagră și Provocărilor NATO în 2023-2024 desfășurat la Constanța (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii