Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 22 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Atenție, consumatori! Se oprește apa în mai multe zone din Constanța

ro

29 Mar, 2024 09:18 1052 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels

Echipele RAJA execută lucrări de sectorizare și montare a unor debitmetre la nivelul rețelelor stradale, în cadrul contractului - „Realizare cămine și instalație mecano hidraulică pentru modernizare și sectorizare pe rețele de distribuție apă de la intersecția strada Petre Ispirescu cu Aron Vodă, din municipiul Constanța”, transmite un comunicat din partea RAJA SA.
 
Astfel, marți, 2 aprilie 2024, în intervalul orar 8.00 - 18.00, se va sista furnizarea apei în următoarele zone:
  • Cartierul Brătianu - zona delimitată de străzile: bulevardul I. C. Brătianu - Valului - Verde - Nicolae Filimon - Aron Vodă - bulevardul I. C. Brătianu;
  • Tronsonul cuprins de străzile: Baba Novac -  Dionisie cel Mic - Venus - Horia Grigorescu - Baba Novac;
  • Strada Interioară I și II;
  • Blocurile Petroconst (MA1- MA5) de pe bulevardul I. C. Brătianu.
     
În același interval orar se va furniza apă cu presiune scăzută în cartierele: Inel II, ICIL, Gară, Coiciu, Far și Abator, iar în unele zone, în funcție de topografia rețelei și de consum, putându-se înregistra lipsa apei la robinete.
 

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
 
Totodată, rugăm utilizatorii din zonele menționate să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă. Reluarea furnizării apei potabile se va realiza progresiv, în fiecare zonă afectată.
 
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor”, a încheiat sursa citată.Citește și:
RAJA întrerupe furnizarea apei în anumite zone din Constanța! Lista completă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii