Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:51 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța, anunț de ultim moment despre avaria de la Lazu

ro

03 Feb, 2024 17:48 780 Marime text
Deoarece a fost necesară înlocuirea tronsonului avariat pe conducta de aducțiune, cu diametrul de 800 mm de pe DN 39 din localitatea Lazu,
echipele RAJA au fost nevoite să întrerupă furnizarea apei pe această instalație.

Având în vedere timpul necesar pentru realizarea intervenției, dar și cel pentru golirea și umplerea rețelei, fiind o conductă cu diametrul mare, apa va fi oprită până în jurul orei 24.00. Sunt afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitățile Lazu, Agigea și Eforie Nord.

Ne cerem scuze tuturor abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele RAJA fac tot posibilul pentru executarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp, transmite RAJA SA. 

Amintim că, pentru remedierea unei avarii survenite astăzi - 03 februarie 2024, pe conducta de aducțiune, cu diametrul de 800 mm de pe DN 39 din localitatea Lazu, echipele RAJA au fost nevoite să reducă presiunea apei potabile din instalație, pe tronsonul cu deficiențe. Având în vedere lungimea conductei, diametrul mare și implicit numărul mare de consumatori deserviți, echipele RAJA încearcă rezolvarea situației fără a sista apa către consumatori.

Ca urmare, în intervalul orar 13.00 – 21.00, se furnizează apă cu presiune scăzută în localitățile Eforie Nord și Agigea, în unele zone, în funcție de topografia rețelei de apă, putându-se înregistra lipsa acesteia la robinete.


Ne cerem scuze tuturor abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele RAJA fac tot posibilul pentru executarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi, în cel mai scurt timp., informa RAJA SA. 


Citește și:

Mâine se oprește apa în localitatea Corbu, județul Constanța! Când se va relua furnizarea apei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii