Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUZ-ul lacului Tăbăcărie, pe masa Comisiei tehnice de urbanism. Actul, elaborat de o firmă din Miercurea Ciuc (document)

ro

24 Sep, 2018 00:00 3897 Marime text
Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanța se va întruni în data de 26 septembrie, ora 10.00, având pe ordinea de zi și solicitarea privind aprobarea PUZ-ului lacului Tăbăcărie, inițiator Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral. Proiectantul general al PUZ-ului este societatea Mas-Art Design SRL.
 
Din documentația depusă de ABADL, aflăm că sunt admise numai funcțiunile de oglinzi de apă și canale, precum și activitățile legate de sporturile nautice. Pe malul lacului se admit circulații pietonale amenajate cu locuri de odihnă, relaxare, promenadă și mobilier urban adecvat, circulații de întreținere a malurilor lacului Tăbăcărie, obiecte decorative, elemente de artă plastică, fântâni, foișoare, mici umbrele, debarcadere, mici nuclee de închiriat echipament nautic, circulații pietonale, din care unele doar ocazional carosabile, pentru întreținerea spațiilor plantate, mobilier urban, amenajări pentru odihnă, relaxare, locuri de joacă pentru copii.
 
Printre utilizările interzise se numără: orice acțiune care contravine legilor și normelor în vigoare, localizarea tonetelor și tarabelor prin decuparea spațiilor, plantări adiacente circulațiilor pietonale, deversări de ape uzate în lac, spălatul mașinilor pe malul lacului, pescuitul în lac, scăldatul și înotul în lac, depozitarea în parc a deșeurilor, gunoaielor și molozului, pășunatul, distrugerea copacilor și a florilor, accesul mijloacelor de transport în parc, realizarea de foc pe teritoriul parcului, precum și alte acțiuni care pot cauza prejudicii acestei zone.

Mas-Art Design SRL, firma care a elaborat PUZ-ul

Potrivit Registrului Comerţului, societatea a fost înființată în anul 2011 și are sediul social în municipiul Miercurea Ciuc. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Miron Ana este asociat unic și administrator al firmei care se ocupă de activităţi de design specializat. 
 
În anul fiscal 2015, societatea cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 289.640 de lei și un profit de 209.456 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea a avut zero salariați, cifră de afaceri de 145.594 de lei și o pierdere de
80.783 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 este următoarea: zero salariați, cifră de afaceri de 196.493 de lei și un profit de 38.736 de lei.
 
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta PUZ-ul depus de ABADL la Primăria Constanța.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii