Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest cu suluri de hârtie igienică la sedii ale partidelor politice, împotriva certificatului verde COVID „Libertate, fără certificate!“

ro

15 Nov, 2021 13:56 999 Marime text

Câteva zeci de persoane au protestat luni dimineaţa la sediul USR, exprimându-şi nemulţumirea faţă de proiectul care prevede obligativitatea prezentării certificatului verde COVID la locul de muncă, scrie Agerpres.
 
Participanții la protest au prins suluri de hârtie igienică de gardul care împrejmuieşte sediul USR, precum şi de poarta de la intrarea în clădire.
 
Protestatarii au anunţat înregistrarea unei petiţii, semnată de peste 1.200 de persoane, prin care se cere să nu fie votate în Parlament legi care vizează obligativitatea certificatului verde COVID pentru salariaţi sau la intrarea în spaţiile publice.
 
Aceștia solicită și organizarea unei dezbateri publice pe aceste subiecte.
 
Protestatarii au fluturat steaguri tricolore şi au scandat lozinci precum: „Libertate, fără certificate!“, „Vrem tratamente, nu experimente!“, „Nu votaţi, nu ne vaccinaţi!“.
 
Ei au prins suluri de hârtie igienică de gardul care împrejmuieşte sediul USR, precum şi de poarta de la intrarea în clădire.
 
La faţa locului au fost prezenţi mai mulţi jandarmi.

Sursă foto: pexels.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii