Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proprietarii Dedeman cumpără 30% din Farmacia Tei și Bebe Tei

ro

12 Apr, 2022 14:38 2020 Marime text
Dedeman. Foto: ZIUA de ConstanțaPavăl Holding, grupul fraților Pavăl, fondatorii Dedeman, cumpără  30% din rețeaua Farmacia Tei și magazinele cu articole pentru copii Bebe Tei, parte a grupului Tei, afaceri controlate de Roxana Maftei și Irina Cuibotaru, informează Profit.ro. 

Grupul Tei reprezintă una dintre cele mai mari afaceri antreprenoriale românești din industria de retail, fiind premiat în 2018 la Gala Profit.ro.

„Investiția fraților Pavăl în Grupul Tei ne va ajuta să putem oferi serviciile noastre unui număr mult mai mare de clienți din România. Dincolo de capacitatea financiară de care dispune, Pavăl Holding va contribui cu experiența sa în dezvoltarea unei rețele de magazine fizice, precum și expertiza în materie de gestiune financiară performantă. Prin acest parteneriat Grupul Tei iși propune să treacă la urmatoarea etapă din evoluția sa beneficiind cât mai mult de know-how-ul, capacitatea de scalare, dar și de soliditatea financiară pe care Pavăl Holding le aduce“, spune Roxana Maftei.


Bebe Tei și Farmacia Tei sunt două afaceri de familie, parte a unui lanț de distribuție pentru produsele farmaceutice cu peste 26 de ani de experiență. Brandul Bebe Tei a fost înființat în 2011, în cadrul Farmaciei Tei, plecând de la ideea comercializării produselor pentru bebeluși.

Articolul integral poate fi citit pe profit.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii