Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:55 28 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de acces în zona peninsulară a municipiului Constanța, în consultare publică

ro

19 Jul, 2021 11:46 903 Marime text
 
  • Proiectul de hotărâre poate fi consultat la adresa www.primaria-constanta.ro, secțiunea „De interes public - Transparență decizională pe Legea 52/2003 - Informare și consultare publică“ - https://cutt.ly/LmBGsXi.

Primăria Municipiului Constanța aduce la cunoștința cetățenilor faptul că începând de astăzi, 19.07.2021, pe site-ul insituției a fost postat pentru consultare publică „Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de acces în zona peninsulară a municipiului Constanța“, pentru o perioadă de 30 de zile lucrătoare.
 
Proiectul de hotărâre poate fi consultat la adresa www.primaria-constanta.ro, secțiunea „De interes public - Transparență decizională pe Legea 52/2003 - Informare și consultare publică“ - https://cutt.ly/LmBGsXi.
 
În temeiul prevederilor art. 7, alin. (4) al Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, până la data de 30.07.2021, se pot trimite în scris, propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.
 
Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi trimise:
- prin poștă, la sediul din Str. Ștefan Mihăileanu, nr. 10,
sau electronic, la una din următoarele adrese de e-mail: servicii.publice@primaria-constanța.ro, parcari@primaria-constanta.ro, sigurantabunuripublice@primaria-constanta.ro.
 
Materialele transmise vor purta mențiunea Recomandare la Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentul de acces în zona peninsulară a municipiului Constanța, a precizat Primăria Municipiului Constanța.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii