Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectele din ultima lună ale DJST Constanţa

ro

04 Sep, 2019 11:56 1490 Marime text
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, în luna august, a participat în calitate de partener și a organizat diferite proiecte și activități de tineret prin Centrele de Agrement aflate în administrare:
 
1. Program national TABARA OLIMPICILOR – tineri remarcați pe diferite discipline de studiu, au beneficiat de sejururi în Centrele de Agrement 2 Mai, perioada 20 august – 26 august 2019 și Eforie Nord, perioada 28 august – 02 septembrie 2019. Finanțare oferită de către Ministerul Tineretului și Sportului.
 
2. Proiect Național ”O ȘANSĂ pentru Tineri” – 35 de tineri au beneficiat de diferite activități privind egalitatea de șansă, nondiscriminare și vulnerabilitatea grupurilor sociale în fața diferitelor situații de risc. Proiectul s-a desfășurat în perioada 28 august – 03 septembrie 2019, Centrul de Agrement Eforie Nord. Finanțare oferită de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Giurgiu în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.
 
3. Proiect național ”O Egalitate de Șansa pentru Tinerii din mediul rural” – proiect național implementat de către Ministerul Tineretului și Sportului și ONG FNGAL în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța. Proiectul a vizat formarea a 360 de tineri în domeniul lucrătorilor de tineret, formand abilități și competențe în lucrul cu tinerii. Proiectul s-a desfășurat în perioada 19 august – 26 august 2019, Centrul de Agrement Eforie Sud ”New Paradise”.
 
4. Proiect național ”Dobroge, Mandra Gradina” – organizat de către ACCSALPA cu finanțare oferita de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța. Festivalul național de folclor, se afla la a XII-a ediție, cu participarea a peste 30 de ansambluri populare și peste 800 de participanți, participanții reprezentand toate zonele folclorice din țară. Proiectul s-a desfășurat în Mangalia pe 6 scene concomitent, perioada 26 august – 01 septembrie 2019.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii