Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se construieşte un Centru Multifuncţional pentru Tineret în Negru Vodă (document)

ro

23 Aug, 2018 00:00 2128 Marime text
La Agenţia pentru Protecţia Mediului, primăria oraşului Negru Vodă a depus un memoriu de prezentare pentru eliberarea avizului de mediu pentru proiectul „Construire Centru Multifuncţional pentru Tineret în Oraşul Negru Vodă”.
 
Terenul pe care se dorește amplasarea investiției este în domeniul privat al orașului Negru Vodă, aprobat prin HCL 30/2016 cu modificările și completările ulterioare, având o suprafață de 6.934 mp. Conform temei de proiectare, pe amplasament se va realiza un centru multifuncțional cultural și de petrecere a timpului liber pentru tinerii din UAT Negru Vodă, cât și conectarea cu mediul de afaceri prin realizarea de ateliere de lucru, orientări profesionale, cursuri etc.
 
Centrul va cuprinde următoarele spații: la parter - sală multifuncțională (pentru derularea unor evenimente care implică un număr ridicat de persoane (evenimente festive, serbări, cursuri de formare/orientare profesională, ateliere de lucru, expoziții, dezbateri publice etc.) și anexe (cabină proiecție, sală depozitare și cabine artiști); cabinet multifuncțional de consiliere (consiliere psihologică, orientare profesională, consiliere comportamentală - antidrog, anti-alcool, anti-violență, consiliere medicală - monitorizare stare de sănătate, igienă personală, alimentație, consiliere sexuală, planning familial etc.); open space - spațiu de socializare, loisir, debate etc.; spații administrative; sală de muzică; cameră de prim ajutor; bazin de înot acoperit și anexe (vestiare și grupuri sanitare); sală fitness; cameră IDSAI servere și supraveghere, cameră pază.
 
Amenajări exterioare: spațiu loisir, foc de tabără, panouri de cățărat, alei pietonale și acces în incintă, împrejmuire, spații verzi, mobilier urban, iluminat exterior, hidranți exteriori etc.
 
La etaj: sală de arte, sală de abilități, sală de dans și anexe (sală depozitare, cabine instructori, vestiare și grupuri sanitare).
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii