Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:46 28 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect CN ACN SA Constanța pentru Ecluza Cernavodă. Despre ce este vorba

ro

05 Jan, 2022 00:00 812 Marime text
  • Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul inițiat de către CN Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, la Cernavodă.
 
Este vorba de proiectul „Construire stație de epurare”, propus a fi amplasat în județul Constanța, Orașul Cernavodă, Ecluza Cernavodă.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța, str. Unirii, nr.23, Mun. Constanța, judetul Constanța, zilnic, între orele 9 – 13.
 
Amintim că un proiect asemănător a mai trecut prin birourile APM Constanța, inițiat de aceeași companie. Celălalt proiect este propus a fi amplasat în județul Constanța, Comuna Agigea, Strada Ecluzei, nr. 1. Documentația a fost depusă de CN ACN Constanța, prin director Daniel Georgescu.
 

 
Amintim că recent, Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a organizat o licitație pentru achiziția de gaze naturale. Contractul a fost atribuit pe 25 octombrie, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 27 octombrie. Cantitate totală estimată este de 800 MWh, iar durata contractului - 12 luni. Valoarea totală a contractului este de 440.752 lei, iar societatea câștigătoare este Premier Energy Trading.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
Citește și

CN ACN SA Constanța va construi o stație de epurare. Documentația, depusă la Mediu

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii