Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect Bugetarii vor primi din nou vouchere de vacanță din 2022

ro

03 Dec, 2021 12:20 1497 Marime text



Angajaţii instituţiilor publice vor primi, în perioada 2022 - 2026, vouchere de vacanţă în valoare de 1.450 de lei fiecare, potrivit unui proiect de ordonanţă de urgenţă iniţiat de Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului.

 

Constantin-Daniel Cadariu: „Am publicat în transparență decizională proiectul de act normativ care prevede reluarea acordării voucherelor de vacanță”.



Acordarea voucherelor de vacanță pentru angajații din sectorul bugetar în 2022 a fost principala temă de discuție în cadrul primei întâlniri de lucru pe care Constantin-Daniel Cadariu, ministrul antreprenoriatului și turismului, a convocat-o ieri la sediul instituției, cu reprezentanți ai mediului asociativ de profil.


„Sistemul românesc de acordare a vocherelor de vacanță este un exemplu de bună practică și aș menționa o parte din beneficiile pe care acest program le are, cum ar fi stimularea circulației turistice interne, sprijinirea comunității locale, refacerea forței de muncă, reducerea practicilor ilegale sau pe cele aflate la limita legii, dar și crearea unor noi oportunități de angajare.


Din aceste motive, am publicat în transparență decizională proiectul de act normativ care prevede reluarea acordării acestora în 2022”, a declarat Constantin-Daniel Cadariu.



Reprezentanții mediul asociativ, prezenți la întâlnire, au agreat inițiativa demnitarului și au apreciat demersul de consultare proactivă.


Sursă foto: travelminit.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii