Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:03 19 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul șef al DNA, întâlnire cu o delegație a Ambasadei SUA la București

ro

18 Feb, 2021 13:26 674 Marime text
  • Discuții privind lupta împotriva corupției.

Procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Crin Nicu Bologa, a avut marți 16 februarie 2021, o întâlnire, la sediul instituției, cu o delegație a Ambasadei SUA la București din care au făcut parte David Muniz, Însărcinatul cu Afaceri ad interim al SUA, Jessica Kim, procuror, consilier rezident pentru România și Bulgaria al SUA pe tema anticorupție și Bianca Menendez, consilier politic al Ambasadei SUA.

În cadrul întâlnirii s-au purtat discuții privind lupta împotriva corupției și rolul DNA în combaterea acestui fenomen în România.

A fost subliniată importanța activităților de training și schimb de experiență cu procurorii și investigatorii americani la care personalul operativ al DNA a participat în cadrul programului condus de Jessica Kim și a altor programe derulate cu sprijinul experților americani.

De asemenea, s-a prevăzut continuarea acestor forme de cooperare bilaterală în următoarea perioadă, având ca scop consolidarea pe mai departe a capacității instituționale a DNA de a-și îndeplini rolul prevăzut de lege.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii