Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Probleme în alimentarea cu gaze în municipiul Constanța. Ce cartiere sunt afectate

ro

10 Feb, 2022 13:29 4776 Marime text
  • Distrigaz Sud Rețele informează clienții cu privire la posibile disfuncționalități, apărute în această dimineață, în alimentarea cu gaze naturale din cauza unei defecțiuni tehnice a unei componente a sistemului de distribuție din cartierul Coiciu și Inel 1, din Municipiul Constanța, județul Constanța.
 

Zona din cartierul mai sus amintit este cuprinsă între străzile Eduard Caudela - Ion Roată - Alexandru Lăpușneanu – Tomis – Soveja - Ștefăniță Vodă și Aurel Vlaicu.
 
Echipele companiei sunt pe teren și lucrează la remedierea situației, fiind preconizată finalizarea operațiunilor astăzi, în jurul orelor 18:00.
 
După reluarea alimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.
 

Ne cerem scuze pentru inconvenientele create clienților noștri și le mulțumim pentru înțelegere, transmite Distrigaz Sud Rețele.

 
 

Foto Pixabay

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii