Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinşi de jandarmi, în Constanța, cu substanţe interzise

ro

06 Nov, 2023 11:48 825 Marime text
Sursa foto: Jandarmeria Constanța


 
  • Duminică, 05.11.2023, în jurul orei 21:30, o de patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a surprins în faţa unei farmacii de pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanţa doi bărbaţi care păreau să schimbe între ei două pacheţele de staniol împăturit, potrivit Jandarmeriei Constanța.
 
Acest lucru precum şi comportamentul suspect al celor doi i-a determinat pe oamenii legii să-i legitimeze şi să-i controleze corporal.
 

„Cu ocazia controlului s-a descoperit asupra unuia dintre bărbaţi un plic din plastic care conţinea o substanţă vegetală, de culoare verde oliv cu miros înţepător, aceeaşi ca şi în pacheţelele de staniol, precum şi o cutie de foiţe pentru ţigarete”, transmit jandarmii.

 
Bărbații au fost conduși la sediul jandarmeriei, unde le-au fost întocmite acte de constatare pentru savârşirea infracţiunii de deţinere de substanţe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri), iar substanţa găsită în pachete a fost ridicată în vederea confiscării.
 

„După întocmirea actelor de constatare, cei doi împreună cu pacheţelele cu substanţe interzise au fost predaţi către organele de poliţie abilitate pentru continuarea cercetărilor”, declară sursa citată.
 

Pentru a preveni astfel de incidente precum şi consecinţele lor legale le reamintim faptul că orice activitate cu substanţele interzise este aspru pedepsită deoarece, în conformitate cu prevederile legii 143/2000, Articolul 4, „Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 5 ani..”
 
 
 Citește și
Șofer la volan, depistat în Constanța, sub influența substanțelor psihoactive
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii