Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mangalia Primul termen din dosarul în care este judecat Matei Vlad Pascu a debutat cu o amânare! Părinții victimelor, nemulțumiți (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

22 Feb, 2024 10:00 881 Marime text
Procesul în care Vlad Matei Pascu este judecat pentru accidentulk de la 2 Mai, soldat cu decesul a doi tineri și vătămarea corporală a altor trei a debutat cu stângul la Judecătoria Mangalia. Rrudele îndoliate ale victimelor accidentului de la 2 Mai au aflat la ora 9.00 când trebuia să înceapă procesul de judecată că trebuie să aștepte până la ora 12.30. Oamenii sunt supărați că au venit de la sute de kilometri și sunt puși să aștepte.

„Bătaie de joc cu organizarea Penitenciarului și Judecătoriei. Acest proces va fi un fiasco, o bătaie de joc. Asta e legea, judecătoria, tribunalele în țara noastră. Toată lumea îi plătim pe ei. Vroiam să îl privesc în ochi pe Pascu. A ucis doi oameni, a nenorocit încă trei și și-a distrus viața. I-aș spune La mulți ani în pucărie. Nu am nevoie de mesaje din partea părinților lui Pascu.
Știm de două săptămâni de termenul fixat. Vrem să schimbăm încadrarea juridică a faptei. Vrem o pedeapsă mai mare. Aș fi vrut să vad fața celui care mi-a ucis copilul. El vrea să meargă la facultate, copilul meu nu mai are această posibilitate.
Eu cred că se știa de ieri de schimbarea termenului și nu am fost anunțați“ - au precizat părinții Robertei Marina Dragomir.

„După ce a băgat doi copii în mormânt el vrea studii? Sper să se mute dosarul la Judecătoria Constanța, aici este o bătaie de joc. Judecătoarea a intrat mestecând gumă. Vroiam să mă uit în ochii lui Pascu. Am plecat de la ora 4.30 de acasă“ - a menționat și tatăl lui Sebastian Olariu.

 
 

Citește și: 

LIVE VIDEOPărinții celor doi tineri uciși în tragedia de la 2 Mai, județul Constanța, au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii