Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Părinții celor doi tineri uciși în tragedia de la 2 Mai, județul Constanța, au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

22 Feb, 2024 09:44 1739 Marime text
Astăzi are loc la Judecătoria Mangalia primul termen din dosarul în care Matei Vlad Pascu, din București, acuzat de producerea accidentului de la 2 Mai, din județul Constanța, din 19 august 2023, soldat cu decesul a doi tineri și rănirea altor trei, ajunge astăzi, 22 februarie 2024.

Deși s-a stabilit inițial că procesul va începe la ora 9.00 ulterior s-a decis amânarea până la ora 12.30, deoarece la Tribunalul Constanța se judecă legalitatea şi temeinicia arestării preventive a lui Pascu Matei Vlad, deferit justiției pentru accidentul de la 2 Mai, județul Constanța, soldat cu decesul a doi tineri și rănirea altor trei.

La Judecătoria Mangalia au ajuns și părinții tinerilor decedați în accidentul rutier. Tatăl lui Sebastian Olariu are la el o fotografie cu băiatul ucis în accident. 

Pentru că a fost luată decizia amânării procesului, părinții celor doi tineri au mers la locul accidentului, la ieșire din localitatea 2 Mai.

„Este foarte greu. Aș fi vrut să-l văd pe Pascu și părinții lui, să simtă și ei durerea pe care o simțim noi. Nu ne interesează banii, ne interesează copilul nostru pentru care până la 21 de ani am dat totul pentru el. Să nu simțiți durerea aceasta niciodată. Este foarte greu. Am fost și de Revelion la cimitir. Nu este zi să nu mergem la el măcar de trei patru ori. Mergem la el acasă. Rezistăm doar pentru Serena. Dacă nu era ea noi nu mai eram acum. Face terapie de două ori pe săptămână. Face 18 ani curând“ - a declarat tatăl lui Sebastian Olariu.


 

Citește și: 

UPDATEMatei Vlad Pascu, judecat pentru accidentul de la 2 Mai. Doi tineri au murit! Azi, primul termen la Judecătoria Mangalia (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii