Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul exercițiu tactic de antrenament în teren al Geparzilor dobrogeni (galerie foto)

ro

09 Jul, 2021 09:34 1580 Marime text
  • În cadrul exercițiului desfășurat în Poligonul Murfatlar, militarii s-au antrenat pentru îndeplinirea misiunilor încredințate.
Joi, 8 iulie, Detașamentul de Apărare Antiaeriană rotația a X-a, generat de Batalionul 348 Apărare Antiaeriană „Dobrogea”, a executat un exercițiu tactic de antrenament în teren (F.T.X.- Field Training Exercise) în vederea pregătirii pentru misiune.

În cadrul exercițiului desfășurat în Poligonul Murfatlar, militarii s-au antrenat pentru îndeplinirea misiunilor încredințate.

De asemenea, membrii echipajelor complexelor antiaeriene GEPARD au exersat modul de reacție în cazul apariției unor incidente pe timpul executării misiunilor reale.

În final, obiectivele exercițiului au fost atinse cu succes.

Începând cu luna Octombrie 2021, militarii români vor participa în cadrul Grupului de Luptă, din Polonia, pentru asigurarea prezenței înaintate consolidate, în flancul Nord-Estic al alianței NATO, alături de partenerii americani, britanici, croați și polonezi, în conformitate cu măsurile adoptate în cadrul Summit-ului de la Varșovia.

Sursă foto: Facebook.com / Brigada 9 Mecanizată "Mărăşeşti" 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii