Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către ministrul afacerilor externe Luminița Odobescu a ambasadorului Regatului Hașemit al Iordaniei în România, Sufyan Qudah, în vizită de rămas-bun

ro

16 Sep, 2023 13:50 776 Marime text
Sursă foto: MAE
  • Ministrul afacerilor externe Luminița Odobescu l-a primit vineri, 15 septembrie 2023, pe ambasadorul Regatului Hașemit al Iordaniei, Sufyan Qudah, în vizită de rămas-bun.
 
Ministrul afacerilor externe Luminița Odobescu l-a primit vineri, 15 septembrie 2023, pe ambasadorul Regatului Hașemit al Iordaniei, Sufyan Qudah, în vizită de rămas-bun, transmite un comunicat din partea MAE.
 
Întrevederea a prilejuit o trecere în revistă a stadiului relațiilor bilaterale româno-iordaniene. Șefa diplomației române a apreciat contribuția ambasadorului Sufyan Qudah la dezvoltarea relațiilor bilaterale, atât în planul dialogului politico-diplomatic, cât și în cel al cooperării economice și sectoriale.
 
Ministrul Luminița Odobescu a comunicat întreaga deschidere de a lucra îndeaproape cu succesorul ambasadorului iordanian în vederea aprofundării și consolidării relațiilor bilaterale, în domeniile de interes comun.
 
La finalul întrevederii, ministrul Luminița Odobescu a adresat mulțumiri ambasadorului Sufyan Qudah pentru activitatea sa în România și i-a transmis succes în activitățile sale viitoare, a încheiat sursa citată.
 


Citește și:
Consultări bilaterale ale secretarului de stat Luca Niculescu cu reprezentanți ai Secretariatului de Stat pentru Afaceri Economice și reprezentanți ai mediului de afaceri din Confederația Elvețiană
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii