Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:43 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăvara vine cu o înflorire a cererii de bijuterii cu diamante

ro

22 Mar, 2022 14:44 1153 Marime text
Cercei cu diamante. Sursa foto: pexels.com
Primele zile călduroase vin cu o schimbare în modul prin care românii vor să își arate sentimentele de iubire față de cei dragi.Bijuteriile cu diamante sunt o opțiune din ce în ce mai căutată când vine vorba de surprize.
 
Cea mai mare creștere a ultimilor ani are loc când vine vorba de cercei cu diamante, bijuterii pe care bărbații le preferă în număr mai mare comparativ cu alți ani. Domnii aleg ca pentru cele mai importante persoane din viața lor să nu mai facă rabat la calitate și să opteze pentru bijuterii care sunt la intersecția dintre investiție și operă de artă.
 
„Ce s-a schimbat în mod principal în piața de bijuterii este că numărul clienților educați a crescut vertiginos. Cel puțin în cazul clienților Valmand, ne surprind mereu plăcut domnii care știu ce înseamnă o certificare GIA pentru un diamant, ori care își cunosc îndeajuns de bine partenerele încât să știe ce stil de inel de logodnă le-ar plăcea să primească. E o încununare a tuturor anilor în care am insistat pentru educarea consumatorului, dorind să-l scutim de cheltuieli inutile pe bijuterii care, pe lângă lipsa de valoare, pot ajunge și într-un sertar de unde să nu le mai scoată nimeni”, a declarat un reprezentat Valmand, unul dintre cei mai mari producători de bijuterii din platină din România.
 
Cifrele încasărilor de la începutul anului confirmă faptul că majoritatea clienților optează, mai mult ca oricând, pentru bijuterii care prezintă garanții ale calității și cu diamante certificate. „Autenticitatea bijuteriilor a devenit, în sfârșit, un subiect de sine înțeles în relația producător - client. Ne dorim ca în următorii ani să putem spune că aproape toți clienții de bijuterii se pot bucura de o creație unică și originală. E important să ne dorim asta pentru că un client informat este un plus pentru toată lumea”, a mai menționat reprezentantul Valmand.
 
Optimismul celor din industrie nu poate decât să crească, începutul anului fiind și startul sezonului când vine vorba de declarații de iubire.

Sursa foto: pexels.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii