Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Viorel Ionescu -„Nu există niciun alt caz de Coronavirus, confirmat la nivelul orașului Hârșova”

ro

09 Mar, 2020 14:51 4116 Marime text
Primarul din Hârșova, Viorel Ionescu, a anunțat, prin intermediul unei rețele de socializare, că analizele la suspectul bolnav de coronavirus din localitatea pe care o gestionează, au avut un rezultat favorabil. Testul negativ de coronavirus confirmă faptul că nu există nicio persoană bolnavă la nivel de județ, iar edilul îndeamnă la calm și să nu se mai distribuie zvonuri legate de persoane infectate.

„Referitor la suspiciunea de infectare cu noul coronavirus, a unui cetățean al orașului Hârșova, vă informez faptul că, în urma investigațiilor, rezultatul a ieșit NEGATIV .
Nu există niciun alt caz de Coronavirus, confirmat la nivelul orașului Hârșova, până în acest moment.
Prin urmare, vă îndemn la calm și vă rog să nu mai distribuiți zvonuri neconfirmate oficial, pentru a evita răspândirea unor informații ce pot genera o stare de panică nejustificată”, a transmis primarul Viorel Ionescu.

De asemenea, face un apel la populație pentru a anunța dacă există persoane întoarse din zonele de risc să se ia măsurile în vigoare.

„Totodată, fac apel către toate persoanele ce se întorc din zonele afectate de noul coronavirus, în special din Italia sau care prezintă simptome specifice infestării cu Coronavirus, de a trata cu maximă responsabilitate această situație, să ia de urgență măsura autoizolării și să anunțe imediat autoritățile,  medicul de familie sau responsabilul cu situațiile de urgență din cadrul Primăriei orașului Hârșova la nr. 0786/806.090, cu privire la orice situație din cele arătate mai sus, fie că este vorba despre propria persoana, despre rude sau alte persoane despre care a luat cunoștință că s-ar afla în  astfel de cazuri.
Vă vom ține la curent cu toate informațiile oficiale pe care le deținem privitor la răspândirea sau prevenirea noului coronavirus, pe pagina mea de facebook, a Primăriei orașului Hârșova sau pagina web primaria-harsova.ro
Vă doresc sănătate și vă mulțumesc pentru înțelegere și colaborare în prevenirea răspândirii acestui virus în comunitatea noastră!”, a completat edilul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii