Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Vergil Chițac - „Rămân același om deschis dialogului și inițiativelor!“

ro

03 Dec, 2023 21:17 944 Marime text
Foto: facebook/Vergil ChițacPrimarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care transmite că își dorește să continue proiectele începute pentru a construi orașul dorit. 
 

„Privind retrospectiv, am realizat că ultima perioadă a fost cu adevărat încărcată și plină de provocări pentru noi toți, în special din cauza fenomenelor meteo extreme care ne-au afectat violent orașul, ale căror efecte nu au fost deloc ușor de remediat.

Cea mai mare realizare a fost că, în ciuda intensității acestor fenomene, acest eveniment ne-a testat capacitatea de a lucra ca o echipă. Sunt foarte recunoscător tuturor celor care s-au implicat activ, trimițând sesizări, pentru că astfel am reușit să păstrăm un dialog constant. Nu am ezitat niciodată să vă răspund, indiferent care a fost tonul acestor sesizări, pentru că mai important era scopul pe care îl aveam cu toții la momentul acela: să punem orașul pe picioare în cel mai scurt timp, astfel încât să ne putem relua cursul normal al lucrurilor.

A fost, totodată, și o perioadă cu multe inițiative și proiecte duse la capăt, datorită oamenilor binevoitori și încrezători în inițiativele noastre, care nu urmăresc alt scop decât acela de a veni în sprijinul cetățenilor, și a faptului că s-a lucrat eficient în echipă!

Îmi doresc să continuăm să lucrăm cel puțin la fel de bine în perioada care urmează, pentru că doar împreună putem construi orașul pe care ni-l dorim.
Rămân același om deschis dialogului și inițiativelor!“ - a precizta primarul Vergil Chițac

Citește și: 

Primarul Chițac pierde procesul pentru desființarea ANL-urilor din Palazu Mare! (MINUTA)

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii