Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Primarul Vergil Chițac despre relocarea cartierului social Henri Coandă - „Elaborăm documentația de urbanism pentru un teren situat în zona industrială“

ro

14 Feb, 2024 19:26 1276 Marime text
Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac continuă să ofere răspunsuri celor care îi trimit întrebări prin intermediul aplicației Whatsapp. 

Astăzi, edilul a dat lămuriri despre eventuala relocare a cartierului social Henri Coandă. 

„Sesiunea de Întrebări și Răspunsuri continuă cu două nelămuriri, relocarea cartierului social Henri Coandă, respectiv situația unor eventuale lucrări la Școala nr. 36 „Dimitrie Știubei“.

Mutarea cartierului Henri Coandă a fost întotdeauna un subiect de interes pentru constănțeni, iar eu îi înștiințez pe această cale că, în prezent, elaborăm documentația de urbanism pentru un teren situat în zona industrială, primit de la Ministerul Apărării Naționale, teren care ne-a fost transferat exact cu această condiție, construirea de locuințe sociale.

Așa cum am mai precizat în trecut, containerele din Henri Coandă nu alcătuiesc un cartier de locuințe sociale, și asta pentru că nu au dimensiunea necesară, nu respectă standardul minimal de locuință socială.

În ceea ce privește Școala nr. 36, pot spune că lucrăm deja la reabilitarea acesteia. Ne aflăm în etapa elaborării proiectului tehnic și, imediat ce va fi finalizat, va demara achiziția lucrărilor de execuție. Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență – Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor.
Pentru alte întrebări, nu ezitați să îmi scrieți în secțiunea de comentarii sau pe grupul oficial de WhatsApp, la numărul 0720 41 77 88.

Citește și: 

După piețe și locuri de joacă, Administrația Fondului Imobiliar nu va mai administra nici Campusul Social Henri Coandă. Ce se întâmplă cu asistații social? (DOCUMENT)

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii