Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul municipiului Constanța „Lucrările de reabilitare a parcului de la Gară progresează“ (VIDEO)

ro

18 Mar, 2024 18:14 790 Marime text
 Foto: Facebook/Vergil ChițacPrimarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a transmis printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook că lucrările de reabilitare a parcului de la Gară progresează.

„Una dintre prioritățile mele este să creez și să modernizez cât mai multe spații verzi în care cetățenii să își poată petrece timpul liber. De asemenea, din ce mi-ați semnalat până acum, am observat un interes crescut pentru astfel de zone verzi, așa că am luat măsuri în această direcție.
Lucrările la Parcul din zona Gării au început din noiembrie 2023, iar acum suntem în plin șantier. Nu numai că vom moderniza parcul, ci îl extindem cu încă 2000 de metri pătrați și vom planta încă 130 de copaci.
Pe această cale vreau să le mulțumesc cetățenilor pentru răbdare și să îi asigur că așteptarea va merita, întrucât ne vom putea bucura de parcuri moderne, revitalizate, care vor aduce un plus de confort.
Astfel de lucrări de reabilitare a spațiilor verzi vor fi extinse și în alte zone ale orașului, pentru a continua să contribuim la bunăstarea cetățenilor“ - a precizat primarul Vergil Chițac. 



Citește și: 

În ce stadiu sunt lucrările de reabilitare a Parcului din zona Gării CFR Constanța (GALERIE FOTO

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii