Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Bucureștiului s-a declarat de partea părinților, în ce privește începerea anului școlar și pregătește un program special

ro

22 Aug, 2020 21:41 1750 Marime text
 
Într-o recentă intervenție la Romaniatv, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat că primăria pe care o conduce pregătește un program special pentru începerea școlilor.
Afirmația vine și pe fondul nemulțumirilor făcute publice de Federația Națională a Asociațiilor de Părinți -Învățământ Preuniversitar.
„Pentru București facem un efort și vom face un program special pentru începerea școlilor: testarea cadrelor didactice și dacă se observă că anumiți elevi au simptome de Sars-Cov-2, totul cu acordul părinților, vom asigura gratuitate la testare, ca să diferențiem și să vedem dacă are elevul ceva grav”, a afirmat la postul tv. Adăugând „Temerea tuturor părinților e întemeiată. Numai cine nu are copil nu știe că nu poți să-l pui pe copil într-un țarc... Aceste reguli au fost scrise de persoane care poate nu au copii sau nepoți, ori nu au fost într-o sală de curs, ori nu au citit regulile care se aplică la nivelul UE. Nicăieri nu există asemenea reguli aberante cum sunt la noi. (...) Este imposibil să aplici asemenea reguli. (...)”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii