Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Primăria Topraisar, județul Constanța vinde un teren de peste 800 mp, în comună

ro

14 Jun, 2023 13:57 1680 Marime text
Primăria Topraisar, județul Constanța organizează o licitație pentru vânzarea unui bun imobil. Anunțul a fost publicat la dată recentă în Monitorul Oficial al României.
 
 
Date despre imobil
 
Vorbim așadar de un teren în suprafaţă de 832 mp, situat în localitatea Topraisar, judeţul Constanţa, Parcela A415, lot 1/4, Carte Funciară 103941, aparţinând domeniului privat al Comunei Topraisar.
 
Modalitatea sau modalităţile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentaţiei de atribuire se face se poate ridica de la sediul Comunei Topraisar.
 
 
Ce trebuie să știe cei care vor să trimită oferte

Data limită pentru depunerea ofertelor este 06.07.2023, ora 14.00. 
Data şi locul la care se va desfăşura şedinţa publică de deschidere a ofertelor este 07.07.2023, ora 10.00, la sediul Comunei Topraisar.

Date despre Primăria Topraisar 

Potrivit site-ului instituției, primarul comunei este Gheorghe Stelian. Funcția de viceprimar o ocupă Scînteie Vladimir, iar secretar este Iacoboaia Mihai. 

Consiliul Local Topraisar are o componență de 15 consilieri: Axîntei Florin Bucur Vica.Chituc Constantin, Datcu Florin, Ghindeanu Ion,
Hagicalil Denis, Lucaci Stelian, Manea Valentin, Molagean Aidîn, Păun Nicolaie, Sava Raul-Florinel, Scînteie Vladimir, Ţarină Florinel-Virgil, Tudose Marian,

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și: Primăria Topraisar, județul Constanța, a bătut palma cu o firmă pentru cosit iarba și tuns gazonul terenurilor de sport

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii