Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Topraisar, județul Constanța închiriază Clădirea Pieței Agroalimentare!

ro

16 Jun, 2023 08:24 1075 Marime textÎn Monitorul Oficial a fost publicat un anunț de servicii de închiriere de de bunuri, prin licitație, aparţinând domeniului public al comunei Topraisar., județul Constanța.

 
Detalii despre imobilul oferit spre închiriere
 
Potrivit documentului, umează să fie închiriată Clădirea Piaţă Agroalimentară alcătuită din spaţii comerciale, în suprafaţă totală de 321 mp, situată în intravilanul comunei Topraisar, judeţul Constanţa, Şoseaua Naţională nr. 35C, înscrisă în Cartea Funciară sub nr. 106307, aparţinând domeniului public al Comunei Topraisar.
 
Data-limită pentru solicitarea clarificărilor este 29.06.2023, ora 16.00.
 
 
Ce trebuie să știe cei care vor să depună oferte

Data limită de depunere a ofertelor este 06.07.2023, ora 14.00.
 
În ceea ce privește adresa la care trebuie depuse ofertele, aceasta este următoarea: Comuna Topraisar, Str. Şcolii nr. 15, judeţul Constanţa.
 
Modalitatea sau modalităţile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentaţiei de atribuire-se poate ridica de la sediul Comunei Topraisar.

Data şi locul la care se va desfăşura şedinţa publică de deschidere a ofertelor este 07.07.2023, ora 10.00, la sediul Comunei Topraisar.Date despre Primăria  Topraisar 

Potrivit site-ului instituției, primarul comunei este Gheorghe Stelian. Funcția de viceprimar o ocupă Scînteie Vladimir, iar secretar este Iacoboaia Mihai. 

Consiliul Local Topraisar are o componență de 15 consilieri: Axîntei Florin Bucur Vica.Chituc Constantin, Datcu Florin, Ghindeanu Ion, Hagicalil Denis, Lucaci Stelian, Manea Valentin, Molagean Aidîn, Păun Nicolaie, Sava Raul-Florinel, Scînteie Vladimir, Ţarină Florinel-Virgil, Tudose Marian. 
 


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:  Primăria Topraisar, județul Constanța, a bătut palma cu o firmă pentru cosit iarba și tuns gazonul terenurilor de sport
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii