Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:09 08 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria plătește peste 1 milion de lei pentru servicii veterinare la baza de supraveghere a animalelor fără stăpân din Constanța

ro

26 Nov, 2021 00:00 422 Marime text

 
  • Primăria municipiului Constanța cumpără prin licitație servicii veterinare cu medici veterinari pentru baza de supraveghere a animalelor fără stăpân
  • Valoare estimată fără TVA este de 1.082.695,20 lei fără TVA.
  • Termenul limită de primire oferte este data de 9 decembrie a.c., ora 11.00
 
 
Primăria municipiului Constanța cumpără prin licitație servicii veterinare cu medici veterinari de liberă practică de peste 1 milion de lei, pentru baza de supraveghere a animalelor fără stăpân  situată de pe fosta stradă Vârful cu Dor din municipiul Constanța.

Valoare estimată fără TVA este de 1.082.695,20 lei fără TVA.

Atribuirea achiziției se va face pe baza criteriului  – pretul cel mai scăzut, iar termenul limită de primire oferte este data de 9 decembrie a.c., ora 11.00 la adresa Primăria Municipiului Constanța, Bd-ul Tomis, nr. 51, în atenția Serviciului achiziții publice sau la e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Primăria Constanța, pregătește atribuirea a două contracte. Aproape trei milioane de lei pentru serviciul de ecarisaj

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii