Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Constanța cumpără bilete de avion către Bruxelles, pentru două persoane

ro

22 Sep, 2018 00:00 2441 Marime text
Primăria Municipiului Constanța cumpără prin achiziție directă un pachet pentru două persoane ce va conține transport aerian la Bruxelles, Belgia, și retur, transfer aeroport Bruxelles-hotel și hotel-aeroport Bruxelles, precum și asigurare medicală de călătorie, în perioada 3 octombrie - 5 octombrie 2018.
 
Municipalitatea pune și condiții furnizorilor de pachete turistice: transport aerian cu bagaj de cală, cu plecare din București spre Bruxelles, Belgia, în data de 3 octombrie 2018, iar întoarcerea, Bruxelles - București, în data de 5 octombrie  2018, după ora 17.00. Zborurile vor fi directe, fără escală, cu transfer aeroport Bruxelles - hotel și hotel - aeroport Bruxelles și, de asemenea, se va încheia asigurare medicală de călătorie. Valoarea estimată a achiziției este de 3.424 de lei fără TVA /pachet/2 persoane.
 
În perioada 2 - 5 octombrie, Parlamentul European este în sesiune. Potrivit anunțului municipalității, nu există nicio precizare cu privire la persoanele care vor călători la Bruxelles.
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii