Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Eforie trebuie să efectueze studiu arheologic pentru elaborarea Planului Urbanistic General

ro

25 Nov, 2021 00:00 1370 Marime text
  • Primăria Eforie lucrează la Planul Urbanistic General al localității
  • În urma ultimei ședințe a Comisiei Naționale de Arheologie, au fost făcute anumite mențiuni
 
Conform Rezoluției ședinței online a Comisiei Naționale de Arheologie, din data de 11-12 noiembrie 2021, orașul Eforie a primit răspuns cu privire la studiul istoric de fundamentare a Planului Urbanistic General pentru localitate.
 
Comisia a decis că trebuie revenire cu studiu arheologic conform legislației, cu completarea fișelor arheologice, cu marcarea siturilor arheologice în plan și stabilirea zonei de protecție în coordonate Stereo 70. CNA solicită și studiul arheologic în zona platoului continental.
 
Amintim că în 2018, Primăria Eforie a atribuit, pe 28 august, un contract de achiziţie publică pentru proiectarea necesară actualizării Planului Urbanistic General al oraşului. Atribuirea s-a făcut prin procedură simplificată, fără a fi organizată licitaţie electronică, iar valoarea totală a achiziţiei fără TVA este de 599.300 de lei. Contractul are ca obiect servicii de proiectare de urbanism pentru actualizarea Planului Urbanistic General al oraşului Eforie, precum şi servicii informatice pentru furnizarea sistemului informatic GIS pentru urbanism. Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este Synergetics Corporation SRL.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Primăria Eforie îşi actualizează Planul Urbanistic General. Cine a obţinut contractul (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii