Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria cumpără servicii de informare în cadrul proiectului „Măsuri pentru o viaţǎ mai bună“, derulat în cartierul Henri Coandă din Constanţa

ro

17 Apr, 2018 00:00 1660 Marime text
Direcţia Programe şi Dezvoltare - Biroul Dezvoltare şi Management Proiecte din cadrul Primăriei Constanţa cumpără servicii de informare şi publicitate generale aferente proiectului „Măsuri integrate pentru o viaţǎ mai bună“. Valoarea estimată fără TVA a panourilor de afişare este de 10.000 de lei.
 
Achiziţia directă se va realiza prin intermediul catalogului electronic SEAP. Ofertele trebuie transmise în original pe adresa: Primăria Municipiului Constanţa, bulevardul Tomis numărul 51, camera 25A, până la data de 20.04.2018.
 
În cadrul proiectului, „Măsuri integrate pentru o viaţǎ mai bună“, serviciile de informare şi publicitate generală ce vor fi asigurate vor conţine: cel puţin două anunţuri de presă, postarea unor afişe la sediile partenerilor şi la avizierul clădirilor din cartierul Henri Coandă şi în arealul delimitat de străzile Soveja, Ştefăniţă Vodă, Zmeurei, Badea Cârţan (realizare / machetare / postare - 20 de afişe), un panou temporar (proiectare / machetare / realizare / montare), o placă permanentă (proiectare / machetare / realizare / montare), 300 de autocolante pentru mijloacele fixe (realizare / machetare / postare). Criteriul de adjudecare este preţul cel mai scăzut.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii