Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța vrea să instaleze o barieră de acces pentru trafic intens în Complexul sportiv „Gheorghe Hagi”

ro

04 Jun, 2020 00:00 2739 Marime text
  • Consultare de piață pentru soluții tehnice și oferte de preț pentru achiziția unei bariere de acces pentru trafic intens și un kit automatizare poartă culisantă pentru intrare în incinta complexului sportiv „Gheorghe Hagi”

Primăria Constanța organzizează o cercetare de piață pentru identificarea unor soluții tehnice incluzând și oferte de preț pentru achiziția unei bariere de acces pentru trafic intens și un kit automatizare poartă culisantă pentru intrare în incinta complexului sportiv „Gheorghe Hagi”.

Prețul ofertantului trebuie să conțină și cota de montaj, instalare și punere în funcțiune, manopera aferentă racordării la tabloul electric și un kit automatizare poartă culisantă pentru intrare în incinta complexului sportiv de pe bulevardul Primăverii din municipiul Constanța.

Data limită transmitere propuneri este 12.06.2020. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte de preț pe adresa de e-mail: memis.kenan@primaria-constanta.ro, cât și la sediul Primăriei municipiului Constanta, b-dul Tomis nr. 51.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii