Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria a stabilit consultantul tehnic pentru obiectivul de investiţii „Construire complex sportiv Constanţa”

ro

21 Apr, 2021 00:00 3151 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit contractul de elaborare documentaţie și obţinere avize, altele pentru obiectivul de investiţii "Construire complex sportiv Constanţa"
  • Contractul a fost câștigat de Popp&Asociații SRL, administrată de Andrei- Dragoș Marcu
  • Valoarea contractului este de 1.334.469 lei fără TVA
  • În cadrul proiectului va fi reconstruit stadionul Gheorghe Hagi, arene tenis și dependințe și un centru sportiv pentru recuperare, refacere și cantonamente

Primăria Constanța a atribuit contractul de prestări servicii privind serviciul de elaborare documentaţie tehnico-economică la faza de studiu de fezabilitate, expertiză tehnică, studii de teren, documentaţie obţinere avize, altele pentru obiectivul de investiţii "Construire complex sportiv Constanţa".
Contractul a fost câștigat de Popp&Asociații SRL din București, firmă fondată de Traian Popp și care îi are ca asociați pe: Andrei- Dragoș Marcu, Mădălin Coman și Decebal Dima. Obiectul de activitate al companiei acoperă întregul proces de proiectare, pornind de la etapa de dezvoltare a pre-conceptului până la asigurarea asistenței tehnice pe șantier și monitorizarea în timp a construcției.

Potrivit contractului, care poate fi studiat în secțiunea "documente", documentația de proiectare va cuprinde următoare: construire stadion Gheorghe Hagi, construire arene tenis și dependințe, construire centru sportiv pentru recuperare, refacere și cantonamente și alte amenajări exterioare.
Valoarea contractului este de 1.334.469 lei fără TVA.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Noul stadion din Constanța va putea găzdui meciuri din Liga Campionilor



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii