Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța vrea să gestioneze online locurile de parcare din municipiu

ro

23 Mar, 2019 00:00 4156 Marime text
Primăria Constanţa consultă piaţa privind inițierea unei proceduri de achiziție a unei aplicații software integrate pentru gestionarea online a spațiilor de parcare care să includă o hartă (G.I.S.) a locurilor de parcare, tipul și statusul acestora.
 
Având în vedere faptul că rețeaua stradală a municipiului Constanța are o lungime de aproximativ 433 km, pe care sunt dispuse aproximativ 31.233 de locuri de parcare, pentru creșterea calității serviciilor oferite cetățenilor, Primăria Municipiului Constanța intenționează să achiziționeze o aplicație software integrată cu baza de date existentă pentru gestionarea online a spațiilor de parcare care să includă o harta proprie (G.I.S.) a locurilor destinate parcării autovehiculelor, tipul și statusul acestora. Pe baza nomenclatorului stradal, a ortofotoplanului și a schițelor spațiilor de parcare existente, în funcție de tipul parcării, furnizorul va genera o hartă (G.I.S.) în format Stereo 70, pe care va încarcă toate locurile publice de parcare, conform bazei de date (program Parcări) și a contractelor existente.
 
Astfel, vor fi evidențiate numărul parcării, numărul locurilor și dispunerea acestora, numărul de înmatriculare al autovehiculului beneficiar al autorizației/contractului de rezervare, tipul parcării: riverani, comerciale, mixte, cu plata cu tarif orar, fără plată sau locurile de parcare amenajate pentru persoane cu dizabilități, intervalul orar.
 
Locurile de parcare disponibile pentru care au fost depuse cereri vor fi evidențiate distinct. Totodată, aplicația va genera rapoarte sintetice în funcție de datele introduse (număr de locuri libere, data atribuirii etc.) punând la dispoziția beneficiarului criterii de căutare (numărul mașinii, nume prenume/denumire, număr parcare, bloc etc.) și conturi editabile.
 
Furnizorul va asigura găzduirea platformei, iar aceasta va putea fi accesată de către public pe site-ul Primăriei municipiului Constanța. Această aplicație trebuie să poată fi integrată cu alte aplicații de acest tip aflate în administrarea beneficiarului. Achiziția presupune atât furnizarea aplicației, instalarea/montarea acesteia, precum și efectuarea serviciului de mentenanță.
 
Se solicită opinia furnizorilor de aplicații software cu privire la soluția tehnică a aplicației și prețul acestuia. Dată limită transmitere propuneri: 05.04.2019 ora 16:00. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite propunerile privind oferta de preț atât pe suport de hârtie la sediul Direcției Gestionare Servicii Publice, Biroul Siguranța Circulației Urbane și Parcări din Constanța, str. Ștefan Mihăileanu nr. 10.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii