Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța solicită acord de mediu pentru reabilitarea unui teren din vecinătatea Bisericii Grecești

ro

18 Aug, 2023 12:27 951 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Municipiul Constanța, cu domiciliul în județul Constanța, bulevardul Tomis, nr. 51, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Reabilitarea și Consolidarea Terenului din Vecinătatea Biserica Greacă-Esplanada-Plaja Modern”, amplasat în județul Constanța, zona Portului Tomis.
 
Municipiul Constanța, cu domiciliul în județul Constanța, bulevardul Tomis, nr. 51, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Reabilitarea și Consolidarea Terenului din Vecinătatea Biserica Greacă-Esplanada-Plaja Modern”, amplasat în județul Constanța, zona Portului Tomis, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța. 
         
Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protectia Mediului Constanta, municipiul Constanța, strada Unirii, nr. 23 și la sediul Direcției Generale Gestionare Servicii Publice, cu domiciliul în județul Constanța, strada Ștefan Mihăileanu, nr. 10, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 - 13.00.
       
Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Primăria Constanța: Iată până când vă puteți înscrie în Programul pentru casarea autovehiculelor mai vechi de 15 ani
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii