Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:12 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Iată până când vă puteți înscrie în Programul pentru casarea autovehiculelor mai vechi de 15 ani

ro

18 Aug, 2023 11:38 881 Marime text
Sursă foto: Primăria Contanța
  • În Constanța sunt circa 150.000 de autovehicule, iar peste o treime dintre acestea îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a primi stimulentul de casare.
 
În Constanța sunt circa 150.000 de autovehicule, iar peste o treime dintre acestea îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a primi stimulentul de casare. Încurajăm toți cetățenii municipiului Constanța ce dețin autovehicule care îndeplinesc condițiile de acordare a stimulentului de casare să profite de această ocazie pentru a beneficia de suma de 3000 de lei și de a scăpa de grija de a întreține și suporta costurile deținerii unui autovehicul învechit, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
După încheierea perioadei de înscriere, Administrația Fondului pentru Mediu va transmite lista cu persoanele înscrise, pe care le vom invita la Centrul de Informare pentru Cetățeni din incinta City Park Mall pentru verificarea documentelor și încheierea contractului de finanțare.
 
După încheierea contractului de finanțare, autovehicului poate fi predat la colectorii autorizați, apoi radiat din circulație și din evidența fiscală, iar după prezentarea dovezilor de predare și radiere, stimulentul de casare va fi virat în contul bancar al beneficiarului.
 

„Suntem datori cu toții să îmbunătățim condițiile de mediu în care trăim pentru a ne proteja sănătatea proprie și a celor dragi.
 
Pentru relații suplimentare și asistență în depunerea cererii, puteți suna la 0241485807”, a încheiat sursa citată.


Sursă foto: Primăria Contanța

Citește și:
Constanța, gazda unei noi competiții de canotaj pe mare, la trei categorii de vârstă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii