Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Se asfaltează carosabilul pe strada Pictor Nicolae Grigorescu din cartierul Anadalchioi (GALERIE FOTO)

ro

08 Mar, 2024 10:26 443 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
 
  • După ce au fost reabilitate trotuarele, echipele Confort Urban vor interveni începând de astăzi cu utilaje pentru asfaltarea carosabilului pe strada Pictor Nicolae Grigorescu, tronsonul cuprins între strada Semănătorului și strada Partizanilor.
 
După ce au fost reabilitate trotuarele, echipele Confort Urban vor interveni începând de astăzi cu utilaje pentru asfaltarea carosabilului pe strada Pictor Nicolae Grigorescu, tronsonul cuprins între strada Semănătorului și strada Partizanilor. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restrictionat total astăzi, până la ora 16:00. Lucrările vor continua și mâine, vor fi instituite aceleași restricții de circulație în intervalul orar 8:00-16:00, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
După operațiunea de asfaltare a suprafețelor carosabile vor fi aplicate marcaje rutiere.
 

„Facem din nou apel către către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, renovează Grădinița Piticot
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii