Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Reprezentanții DGAS, participanți la evenimentul „Rețeaua de Coordonare a Sprijinului pentru Refugiați”

ro

07 Mar, 2024 16:37 491 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
 
  • Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială Constanța, directorul general, Monica Poptile și directorul executiv al Direcției protecție socială, Anca Ghițulescu, au participat astăzi la evenimentul „Rețeaua de Coordonare a Sprijinului pentru Refugiați”, organizat de Înaltul Comisariat ONU pentru Refugiați.
 
Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială Constanța, directorul general, Monica Poptile și directorul executiv al Direcției protecție socială, Anca Ghițulescu, au participat astăzi la evenimentul „Rețeaua de Coordonare a Sprijinului pentru Refugiați”, organizat de Înaltul Comisariat ONU pentru Refugiați, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
Obiectivul principal al întâlnirii a fost reprezentat de familiarizarea cu programele „Mijloace de trai și incluziune economică”, precum și explorarea de noi oportunități cu privire la facilitarea accesului pe piața muncii pentru refugiați și pentru membri ai comunității locale aflați în situații de risc.
 
De pildă, războiul din Ucraina a creat o criză de protecție pentru femei, copii și persoanele cele mai vulnerabile, care reprezintă marea majoritate a celor care au părăsit Ucraina. Serviciile sociale au jucat un rol esențial în identificarea și oferirea de sprijin celor care au ales să fugă din calea acestui război nemilos, a încheiat sursa citată.
 
 
Citește și:
Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită în avans la Căminul pentru persoane vârstnice Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii