Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la Primăria Constanța referitor la mașina care a circulat pe strada Stefan cel Mare, pe pavele (FOTO+VIDEO))

ro

22 Apr, 2024 15:42 776 Marime text
Sursa foto: Captură video/ Primăria Constanța






 
  • Cu referire la imaginile apărute în spațiul public cu privire la un autovehicul care a circulat pe str. Stefan cel Mare pe o zonă cu pavele destinată traficului pietonal, precum și deteriorarea sistemului de irigare a unei casete florale situate în zona Carrefour, Primăria Constanța face precizarea că polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală aveau cunostintă de aceste aspecte încă din ziua săvârșirii faptelor.
 
Astfel, în urma verificărilor efectuate în zonă au surprins pe camerele de supraveghere autovehiculul în cauză.
 
Conform sursei, persoana responsabilă a fost sancționată contravențional cu amenzi în valoare de 2600 lei, conform prevederilor HCL Constanța nr. 77 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța pentru circulația cu autovehiculul pe o zonă amenajate cu pavele destinate traficului pietonal, pentru circulația cu autovehiculul pe o casetă florală, precum și pentru murdărirea domeniului public.
 

„Referitor la distrugerea sistemului de irigare, se vor percepe despăgubiri civile, calculate de serviciile de specialitate ale Primăriei Constanta, în baza documentului de constatare de la momentul savârșirii contravenției.
 
Este important să subliniem că polițiștii locali monitorizează în permanență întreaga rază administrativ-teritorială a municipiului Constanța și iau măsuri împotriva celor care încalcă legislația în vigoare.”, transmite primăria.

 
 

„Apreciem spiritul civic al cetățenilor și îi îndemnăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin normelor legale în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro.
 


În situația în care cetățenii dețin date ori alte informații ce pot conduce la identificarea unor persoane ce afectează bunurile publice, acestea pot fi puse la dispoziția polițiștilor locali pe căile de comunicare specificate, urmând a fi întreprinse măsurile ce se impugn”, conchide sursa citată.


Citește și
ZIUA LIVE Este nevoie de o intervenție cathartică în Primăria Constanța?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii