Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța 293 de câini au fost adoptați în anul 2023! Mai multe adopții de căței, mai multe vieți salvate

ro

16 Jan, 2024 10:31 655 Marime text

Sursa foto: Primăria Constanța



 
  • Anul trecut, constănțenii au făcut un gest nobil prin adoptarea unui cățel de la Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța, 293 de căței au fost adoptați de către oameni cu suflet mare, potrivit Primăriei Constanța. 

„Mulțumim comunității pentru sprijinul constant în găsirea unor familii pentru aceste suflete, iar invitația noastră de a fi alături de campania "Adoptă un cățel!" continuă și în 2024”, transmite primăria.  

 De asemenea, primăria  îndeamnă la o implicare mai mare din partea constănțenilor și să sprijine responsabil adopția căinilor fără stăpân aflați în grija municipalității. 

„Menționăm că toți cățeii disponibili pentru adopție gratuită sunt complet pregătiți: deparazitați, înregistrați în RECS, microcipați, vaccinați conform graficului de vârstă și însoțiți de carnet de sănătate. Aceștia vor fi încredințați numai după consultația medicului veterinar. 
 Vă reamintim și care sunt obligațiile legale în cazul adopției, subliniind că deținătorul are responsabilitatea să îngrijească și să respecte normele legale, iar abandonul câinilor adopați/revendicați constituie infracțiune și se sancționează conform Ordonanței de Urgență nr. 155 din 21 noiembrie 2001.”, mai informează sursa citată. 

Persoanele interesate sunt așteptate la sediul adăpostului public de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5).  
 
Programul cu publicul este următorul: Luni, Marți, Miercuri, Vineri între orele 10:00-14:00 și Joi între 09:30-17:30. 

Citește și
Comportamentul responsabil față de animalele de companie - O obligație etică și legală
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii