Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:44 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa ne luminează sărbătorile pascale. Dar pe câţi bani!

ro

02 Mar, 2017 00:00 3367 Marime text
Primăria Constanţa organizează achiziţie publică privind furnizarea prin închiriere, inclusiv montare-demontare, a unor produse constând în instalaţii de iluminat ornamental cu ocazia sărbătorilor pascale 2017 în municipiu.
 
Conform caietului de sarcini publicat, realizarea achiziţiei publice privind furnizarea prin închiriere, inclusiv montare-demontare, a unor produse constând în instalaţii de iluminat ornamental cu ocazia sărbătorilor pascale 2017, în municipiul Constanţa, se va derula începând de la data emiterii ordinului de lucru - montare şi se va termina odată cu încheierea procesului-verbal de recepţie de demontare.
 
Criteriul de adjudecare va fi preţul cel mai scăzut, iar termenul-limită de primire a ofertelor este data de 7 martie 2017. Oferta va fi transmisă la adresa Primăria Municipiului Constanţa, strada Mihail Kogălniceanu nr. 28, în atenţia Serviciului Drumuri şi Iluminat Public, persoană de contact - Mihaela Pătruţoiu.
 
Valoarea estimată a achiziţiei este de 132.000 de lei, fără TVA.
 
Produsele constând în instalaţii de iluminat ornamental cu ocazia sărbătorilor pascale 2017 vor fi furnizate pe raza municipiului Constanţa, în intersecţii, sensuri giratorii şi pe bulevarde. Lucrările pentru realizarea iluminatului festiv se vor realiza conform cantităţilor de lucrări. Toate produsele decorative utilizate in iluminatul festiv vor fi echipate cu sursă de lumina de tip LED, astfel încât să se asigure un consum mic de energie electrică.
 
Ofertantul va prezenta descrieri detaliate şi fotografii ale produselor care urmează să fie furnizate. Cele 137 de produse vor avea următoarele specificaţii tehnice:
- traversare panou luminos bidimensional pe cadru de aluminiu de dimensiuni de aproximativ 6,00 x 1,5 m, echipat cu perdea luminoasă Led de culoare alb rece, cu mesajul „Paşte Fericit!“, şi cu furtun luminos Led alb rece. Se montează ca traversare pe şufe.
- figurină luminoasă tridimensională, sub forma unui ou, dispusă pe structură de aluminiu de dimensiune de aproximativ H = 1,5m x 0,90 m, echipată cu furtun luminos de diverse culori combinate: roşu, alb rece, alb cald, albastru, galben, roz, verde, urmând a fi montate în sensuri giratorii.
- figurină luminoasă bidimensională pe cadru de aluminiu de dimensiuni de aproximativ 1,20 x 1,00 m, sub forma unui iepuraş cu ou, echipată cu furtun luminos de culoare roşie şi alb rece. Se montează pe stâlpi.
- figurină luminoasă bidimensională sub forma unei candele, pe structură de aluminiu de dimensiuni aproximative de 1,20 x 1,20 m, echipată cu furtun luminos de culoare alb cald şi roşu. Se montează pe stâlpi.
- figurină luminoasă bidimensională pe cadru de aluminiu de dimensiuni aproximative de 1,20 x 1,00 m, sub forma unei lumânări cu ou, echipată cu furtun luminos de culoare roşie şi alb rece. Se montează tot pe stâlpi.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii