Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța, măsuri după incendiul de pe Nicolae Grindeanu

ro

19 Dec, 2021 17:11 2610 Marime text


Echipele de intervenție acționează și astăzi la imobilul distrus de incendiul de pe Nicolae Grindeanu.


Toate epavele mașinilor distruse în incendiu au fost ridicate de ehipele Confort Urban iar echipele de curățenie au început încă de la primele ore igienizarea zonei.




De asemenea, au fost puse la dispoziția locatarilor containere de gunoi suplimentare pentru ca aceștia să poată arunca deșeurile strânse în urma curățeniei, informează Primăria Municipiului Constanța.




În continuare, angajații RAJA acționează pentru refacerea instalației de apă.




Polițiștii locali și cei de la IPJ Constanța supraveghează în permanență imobilul afectat, atfel încât bunurile locatarilor să fie în siguranță.




Constănțenii au dat încă o dată dovadă că sunt oameni cu suflet mare și nu rămân indiferenți la drama semenilor lor. Au venit foarte multe mesaje de susținere și oferte de ajutor pentru cei afectați, atât financiar, cât și în ceea ce privește cazarea.




Asociația de proprietari Prelungirea Sgt. Nicolae Grindeanu, Nr.6 va deschide mâine un cont bancar în care se pot face donații. Vom anunța numărul de cont îndată ce va fi disponibil.
 

Victimele incendiului au nevoie de tot sprijinul nostru. Împreună îi putem ajuta să treacă peste acestă situație teribilă în care se află în prag de sărbători, transmite Primăria Constanța.




Reamintim că, în prag de sărbători, mai multe apartamente dintr-un bloc situat pe strada Nicolae Grindeanu din Constanța au fost avariate de incendiu, fum și apa folosită de către pompieri. La mai puțin de 10 zile până la Crăciun, oamenii au ieșit, speriați, doar cu ce aveau pe ei, în pijamale și cu o geacă pusă în fugă. S-au refugiat pe terasa de la ultimul etaj sau țipau disperați de la balcoane să fie salvați de către pompieri.Peste 100 de persoane au fost coborâte cu autoscările prezente, în număr de trei, la incendiu. 
 

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii