Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Locul deșeurilor de mari dimensiuni nu este pe stradă! În zona Stadion s-au amenajat containere speciale

ro

16 Jan, 2024 11:24 600 Marime text

Sursa foto. Primăria Constanța


 
  • Săptămâna aceasta, constănțenii care locuiesc în zona Stadion pot depune deșeurile voluminoase de care nu mai au nevoie - mobilier, canapele, saltele, uși, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere etc - în containerul special amplasat pe strada Chiliei la intersecția cu strada Panait Cerna. Bena se află lângă platformele pentru colectarea deșeurilor menajere, potrivit Primăriei Constanța.
  
În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A.   

 
„Facem apel către constănțeni să contribuie la păstrarea curățeniei în spațiile publice și să predea deșeurile voluminoase în punctele special amenajate”, transmite Primăria Constanța.

 
Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare, conform sursei.
 
Graficul de colectare a deșeurilor voluminoase poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, la secțiunea „Mediu”.
 
Citește și
293 de câini au fost adoptați în anul 2023! Mai multe adopții de căței, mai multe vieți salvate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii