Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Doi căței de la Adăpostul public de animale și-au găsit familii

ro

23 Jan, 2024 15:08 627 Marime text
Sursa foto: Primăria Constanța



 
  • Dublă bucurie la Adăpostul public de animale abandonate Constanța! Rocky, un adorabil pitbul de 2 ani, a fost adoptat cu ajutorul constănțenilor care au distribuit postarea de pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța, zilele trecute. De asemenea, Bobiță, un cățel de 2 luni, si-a găsit și el un cămin cu oameni iubitori si calzi, potrivit Primăriei Constanța.
 

„Vă multumim că ne susțineți în eforturile noastre de a găsi familii iubitoare pentru aceste suflete nevinovate. Vă rugăm să continuați să ne ajutați să găsim stăpâni iubitori si pentru ceilalti 350 de căței din adăpostul public de animale abandonate Constanța, în cadrul campaniei "Adoptă un Cățel!"
Menționăm că toți cățeii disponibili pentru adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți, vaccinați conform graficului de vârstă și au carnet de sănătate. Adopția este gratuită, iar fiecare gest salvează vieți”, transmite Primăria Constanța, într-o postare pe rețeaua de socializare.

 
Cățeii sunt încredințați prin contract de adopție si după consultație veterinară, deparazitare, vaccinare antirabică, sterilizare și microcipare
 
Cine dorește un prieten patruped o poate face la Adăpostul public de animale abandonate Constanța, str. Câmpul cu Flori nr.11, pentru a cunoaște căței adorabili și pentru a-i adopta.
 
Programul cu publicul este: luni, marți, miercuri, vineri 10:00-14:00, joi 09:30-17:30, sâmbătă și duminică închis.
 
 
 Citește și
Prima adopție din Adăpostul Public de Animale Abandonate în 2024. „Corsa” și-a găsit o casă!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii