Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa cumpără servicii de dirigenţie de şantier pentru lucrările de amenajare a 36 de locuri de joacă din municipiu

ro

14 Apr, 2018 00:00 2095 Marime text
Municipalitatea achiziţionează serviciul de asistenţă tehnică/dirigenţie de şantier pentru urmărirea execuţiei lucrărilor aferente obiectivului de investiţii „Reamenajarea locurilor de joacă existente în municipiul Constanţa“, etapa 1, pentru 36 de locaţii.
 
Proiectul privind reamenajarea locurilor de joacă existente şi aducerea la standarde
europene se înscrie în cadrul programelor cu impact de ordin social, având în vedere principalul segment de populaţie căruia îi este destinat, respectiv părinţi şi copii, dar şi din considerente ce vizează conceptul de dezvoltare urbană integrată.
 
Contractele de lucrări vor fi atribuite în mai multe etape, în funcţie de finalizarea
procedurilor de eliberare a autorizaţiilor de construire, iar în etapa I sunt incluse 36 de
locaţii, grupate pe patru loturi. În scopul derulării lucrărilor în condiţii de calitate, este necesară achiziţionarea de către Primăria Municipiului Constanţa a serviciului de asistenţă tehnică/dirigenţie de şantier pentru urmărirea execuţiei lucrărilor aferente obiectivului de investiţii „Reamenajarea locurilor de joacă existente în municipiul Constanţa“.
 
Valoarea estimată fără TVA a lucrărilor este de 47.110,70 de lei. Prestatorul trebuie să demonstreze că deţine experienţa necesară pentru asistenţă tehnică/dirigenţie de şantier pentru lucrări de construcţii sau lucrări similare.
Criterii de adjudecare: preţul cel mai scăzut.
Termenul-limită de primire a ofertelor este 20.04.2018. Ofertele pot fi transmise pe adresa Primăriei Constanţa din strada Ştefan Mihăileanu nr. 10.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii