Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Continuă asfaltările în Palazu Mare. Restricții de trafic, anunțate pentru străzile din cartier

ro

11 Aug, 2023 11:20 763 Marime text
Sursă foto: Primăria municipiului Constanța
  • Conform Primăriei Constanța, străzile Alexandru Sahia, prelungirea Alexandru Sahia și Recoltei vor fi asfaltate începând de astăzi, 11 august 2023. Lucrările vor continua după mini-vacanța de Ziua Marinei.
  • Circulația va fi restricționată parțial până la ora 16:00 pe toate străzile menționate.
 
Potrivit Primăriei Municipiului Constanța, echipele Confort Urban intervin astăzi, pe 11 august 2023, cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Prelungirea Alexandru Sahia și pe strada Alexandru Sahia, tronsonul cuprins între strada Sentinelei și bulevardul Tomis, traficul rutier fiind restrictionat parțial, până la ora 16:00.
 
Lucrările vor continua săptămâna viitoare, în perioada 16 august - 19 august 2023. Se vor institui aceleași restricții de circulație, în intervalul orar 08:00 - 16:00. Ca rute altenative se va putea circula pe străzile Dumbrăveni și Bobâlna.
 
Tot vineri, pe 11 august 2023, se asfaltează carosabilul pe strada Recoltei, tronsonul delimitat de strada Islaz și strada Ion Ghica, circulația autoturismelor fiind restricționată total pe sectoarele unde intervin utilajele pentru asfaltare, până la ora 16:00.
 
Lucrările de asfaltare se vor relua miercuri, 16 august 2023. Intervențiile se vor desfășura cu același regim de resticții de trafic rutier, în intervalul orar 08:00 - 16:00.
 

„Rugăm proprietarii autoturismelor ce sunt parcate pe aliniamentul stradal să elibereze perimetrul unde se realizează lucrări, pentru a permite accesul utilajelor.
 
După finalizarea lucrărilor de asfaltare și aplicarea marcajelor rutiere, alte străzi din cartierele orașului vor intra în reabilitare.
 
Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări“, informează Primăria.


Citește și:

Știri Constanța: Sancțiuni severe pentru gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor! (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii