Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Campania „Adoptă un cățel" – Salvează o viață din Adăpostul Public de Animale Abandonate continuă. O cățelușă deja adoptată (FOTO)

ro

14 Feb, 2024 12:18 523 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
 
  • Ieri, un locuitor din Constanța a făcut o alegere nobilă și a decis să aducă bucurie în viața unei cățelușe prin adoptarea ei din Adăpostul Public de Animale Abandonate.
     
Ieri, un locuitor din Constanța a făcut o alegere nobilă și a decis să aducă bucurie în viața unei cățelușe prin adoptarea ei din Adăpostul Public de Animale Abandonate, transmite Primăria Constanța.

Tânărul a luat legătura cu adăpostul pentru a obține informații, iar după ce s-a documentat cu privire la procedura de adopție și a primit detalii de la personalul specializat, acesta s-a prezentat la adăpost unde a avut întâlnirea decisivă cu Sasha.

Căutarea s-a încheiat repede, ochii plini de bucurie ai cățelușei făcând-o remarcată în mod special. În urma acestei întâlniri, omul a fost cucerit de farmecul lui Sasha și a hotărât să o adopte, integrând-o în familia sa ca un membru iubit și cu drepturi depline.

„Ne exprimăm recunoștința față de locuitorii din Constanța pentru sprijinul acordat în promovarea adopției câinilor fără stăpân și îi invităm să continue să fie alături de noi în cadrul campaniei "Adoptă un cățel!".

Este esențială implicarea și susținerea comunității. Facem un apel către iubitorii de animale să vină și să adopte câini responsabil, oferindu-le astfel șansa unei vieți mai bune.

Menționăm că toți cățeii disponibili pentru adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, vaccinați conform programului de vârstă și beneficiază de îngrijire medicală adecvată, având și un carnet de sănătate”, precizează sursa citată.


Pentru a adopta un cățel, sunt necesare următoarele condiții:

- Prezentarea unui act de deținere a spațiului care să ateste condițiile adecvate de creștere și adăpostire a câinilor;
- Demonstrarea disponibilității materiale pentru îngrijirea câinilor;
- Obținerea acordului asociațiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adopției a mai mult de 2 câini.

Persoanele interesate să devină stăpâni ai unui cățel sunt invitate să viziteze Adăpostul Public de Animale Abandonate situat pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5) conform următorului program:

- Luni, marți, miercuri, vineri: 10:00 - 14:00;
- Joi: 09:30 - 17:30;
- Sâmbătă și duminică: închis.

„Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați personalul specializat la numărul de telefon: 0733045213.

Contribuți și dumneavoastră la bunăstarea acestor suflete nevinovate prin promovarea și încurajarea adopțiilor canine!

Numai împreună putem schimba în bine viețile acestor căței!”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Polaris M Holding: O nouă ediție a concursului „10 cu Felicitări” la Școala Gimnazială nr. 22 I.C.Brătianu Constanța (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii